Draai de telefoon verticaal alsjeblieft, dankjewel!

Workshops

Beginner

90 mins

vanaf € 30,- per persoon (ex. btw)

Vinden jullie het leuk om een cocktail te leren maken en gezellig te babbelen, onder het genot van een eigen gemaakte cocktail? Dan is de Beginner workshop iets voor jullie.

De Beginner workshop is voor de meest onervaren shakers. We gaan tijdens deze workshop gezamenlijk kijken naar hoe we een cocktail in elkaar zetten en daarna natuurlijk zelf aan de slag met het shaken hiervan (zelf bedacht of van de kaart).

Reserveer

Advanced

120 mins

vanaf € 35,- per persoon (ex. btw)

Zijn jullie ervaren drinkers en (een beetje) geïnteresseerd in de wetenschap achter het maken van een heerlijk gebalanceerde cocktail? Dan is de Advanced workshop DE keuze!

De Advanced workshop is bedoeld voor de drank liefhebbers. We gaan aan de slag met het maken van meerdere cocktails en u zult aan het einde van de workshop vertrekken met een hoop kennis over dranken, een beetje historie, vurige herinneringen en natuurlijk een goede feeststemming of heerlijke slaapmuts!

Reserveer

Masterclass

120 mins

vanaf € 42,50 per persoon (ex. btw)

Zijn jullie ervaren bartenders of echte hobby shakers en vinden jullie het vet om meer te weten te komen over het principe de cocktail en alles daaromheen? Dan is de Masterclass workshop iets voor jullie!

Tijdens de workshop gaan we dieper in op de dranken die we gaan mixen, methodes van shaken en gaan we natuurlijk de meer geavanceerde cocktails bereiden. Premium dranken en garnituren komen hier aan bod en natuurlijk kan

Reserveer
No items found.
Contact