Workshops

Beginner

Vinden jullie het leuk om een cocktail te leren maken en gezellig te babbelen, onder het genot van een eigen gemaakte cocktail? Dan is de Beginner workshop iets voor jullie.

De Beginner workshop is voor de meest onervaren shakers. We gaan tijdens deze workshop gezamenlijk kijken naar hoe we een cocktail in elkaar zetten en daarna natuurlijk zelf aan de slag met het shaken hiervan (zelf bedacht of van de kaart).

vanaf
€27,50 p.p.

90 minuten

minimaal 8 personen

Inbegrepen:
Voor onervaren shakers
2 cocktails per persoon
Shake methodes
1.5 uur shaken
Reserveren
Reserveren

Beste

keuze

_

Advanced

Zijn jullie ervaren drinkers en (een beetje) geïnteresseerd in de wetenschap achter het maken van een heerlijk gebalanceerde cocktail? Dan is de Advanced workshop DE keuze!

De Advanced workshop is bedoeld voor de drank liefhebbers. We gaan aan de slag met het maken van meerdere cocktails en u zult aan het einde van de workshop vertrekken met een hoop kennis over dranken, een beetje historie, vurige herinneringen en natuurlijk een goede feeststemming of heerlijke slaapmuts!

vanaf
€30,- p.p.

€ 35,- per persoon

120 minuten

minimaal 8 personen

Inbegrepen:
Voor ervaren drinkers
3 cocktails per persoon
Shake methodes
2 uur shaken
Geavanceerde cocktails
Competitie verband
Reserveren
Reserveren

Masterclass

Zijn jullie ervaren bartenders of echte hobby shakers en vinden jullie het tof om meer te weten te komen over het principe ‘de cocktail’ en alles daaromheen? Dan is de Masterclass workshop iets voor jullie!

Tijdens de workshop gaan we dieper in op de dranken die we gaan mixen, methodes van shaken en gaan we natuurlijk de meer geavanceerde cocktails bereiden. Premium dranken en garnituren komen hier aan bod en natuurlijk kan een stukje show daar niet bij ontbreken

vanaf
€45,- p.p.

120 minuten

minimaal 8 personen

Inbegrepen:
Voor ervaren shakers
4 cocktails per persoon
Shake methodes
2 uur shaken
Geavanceerde cocktails
Competitie verband
Premium dranken
Cocktail wetenschap
Reserveren
Reserveren

Cocktailbar Workz

Wij bieden u een geheel verzorgde cocktailbar bij u op locatie. Verkrijgbaar in verschillende opstellingen en geheel aan te passen naar uw eigen stijl. Voor meer informatie over onze cocktailbar klik hier of laat hieronder uw telefoonnummer achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Door op Indienen te klikken bevestigt u dat u akkoord gaat met onze Algemene Voorwaarden.
Bedankt! Uw inzending is ontvangen!
Oeps! Er ging iets mis bij het verzenden van het formulier.

Ook in de

aanbieding

_

© 2023 CocktailWorkz. All right reserved. | Built with 🍸 by ASAP