Zakelijk

Zakelijk

Samen zorgen we voor een onvergetelijke ervaring waar nog lang over nagepraat zal worden.

Een Cocktailbeleving voor Zakelijke Evenementen

CocktailWorkz, dé specialist in het verzorgen van cocktailcatering, biedt de zakelijke markt uiteraard ook de kans om het formele bedrijfstenue eens aan de kant te schuiven en te genieten van een ontspannen en verfrissende cocktailervaring. Met ons uitgebreide assortiment aan heerlijke en kleurrijke cocktails is er voor ieder wat wils.

Of het nu gaat om jaarlijkse bedrijfsfeesten, zakelijke bijeenkomsten, netwerkevents of informele zakelijke borrels, wij zorgen ervoor dat uw bedrijf een onvergetelijke en sfeervolle beleving krijgt. Onze professionele en ervaren bartenders staan klaar om uw gasten te trakteren op de perfect gemixte cocktails, terwijl zij zich vermaken en hun zorgen even kunnen vergeten.

Kies voor CocktailWorkz als uw partner voor het verzorgen van uw volgende zakelijke evenement en maak een blijvende indruk op uw gasten.

Meer informatie of reserveren?

Wij bieden u een geheel verzorgde cocktailcatering bij u op locatie. Verkrijgbaar in verschillende opstellingen en geheel aan te passen naar uw eigen stijl. Voor meer informatie of reserveringen over onze cocktailcatering kunt u contact met ons opnemen of hieronder uw telefoonnummer achter laten en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Door op Indienen te klikken bevestigt u dat u akkoord gaat met onze Algemene Voorwaarden.
Bedankt! Uw inzending is ontvangen!
Oeps! Er ging iets mis bij het verzenden van het formulier.

zakelijke

evenementen

_

© 2023 CocktailWorkz. All right reserved. | Built with 🍸 by ASAP